Massage for par i dobbeltrum

Mange af vores klienter vælger at booke tid til en parmassage for at få kvalitetstid sammen. Fordi nærværet er i centrum, foregår vores parmassage naturligvis i dobbeltrum. På denne måde kan I tale sammen under hele behandlingen og dele oplevelsen med hinanden. Der tilbydes både aromamassage, klassisk massage, sportsmassage, gravidmassage, hot Stone massage og fysiurgisk massage. Og I kan hver især frit vælge, lige den massage I har mest lyst til og/eller brug for.

For at I begge får det optimale ud af jeres parmassage, får I hver jeres professionelle massør, som vil tage hånd om jer fra start til slut. Alle vores massører har solide faglige kompetencer, og derfor ved de også præcist, hvad der skal til for at give jer nogle hyggelige og afslappende timer sammen.


Inviter din kone, mand, ven eller veninde til en gang massage for 2 person, og skab en stærk, fælles wellness oplevelse, der ender i ren velvære. Du bestemmer helt selv hvilke af mine behandlinger, kommer i begge under kærlig massage i samme rum - men på hver jeres briks, som unægtelig gør oplevelsen mere nærværende og spændende.                       

Book tid Online