Dybdegående Thai/Olie Massage

Det er en kombination, af tryk på de såkaldte "ti områder" (sen Linerne), som går igennem hele kroppen. Selve massagen adskiller sig fra almindelig massage ved, at du bliver anbragt i en behagelig stilling, så du få mest mulig gavn og velvære af massagen.

Den kombinerer flere former for behandling, hvor der masseres på huden og ved at trykke med hænder, fingre, albuer eller knæ på en lang række punkter på kroppen samt ved at strække kroppen så spændinger og fastklemte nerver løsnes. Massagen kan afhjælpe muskelspændinger og smerter i nakke og skuldre. Det hjælper også mod ondt i ryggen. Og hovedpine, migræne, stress, træthed, dårlig blodcirkulation og fordøjelsesbesvær reduceres betydeligt.

 • Massage med udstrækningsteknikker
 • Øger fleksibilitet i muskler og led
 • Reducerer spændingshovedpine og migræne
 • Forebygger og modvirker stress
 • Styrker kroppens kompetencer

 • Dybdegående Massage
  30min. 300kr.               
  60min. 500kr.               
  90min. 750kr.


Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlingsform, hvor vi med forskellige massageteknikker arbejder dybt ned i kroppens væv. For det er dybdegående arbejde, der skal til for at opnå den største effekt.

Denne type massage er først og fremmest en behandlingsform for ømme og stressede muskler, der skal bearbejdes og løsnes. Alle massage behandlinger aftales individuelt imellem dig og din behandler afhængigt af dine behov. Husk at du inden din massage altid kan bede om fokus andre steder eller mere på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm. 

Et trykt de rigtige steder på kroppen kan forhindre stress og anspændthed, dermed give dig mere energi og større livsglæde. Det vil komme dig til gode i form af en mere velafbalanceret og velfungerende krop som er mere positiv og effektiv. Den fysiurgisk massage giver større bevægelighed og øget smidighed. 


 • Fysiurgisk Massage
  45min. 600kr.               
  75min. 850kr.


Book tid Online