Velkommen til Thai Massage Bodyfullness Center

Jeg hedder Manoonrat J. Nielsen, men i daglig tale bliver jeg kaldt Mor.
( Lucky ) Jeg kommer fra Bangkok i Thailand og rejste til Danmark i 1999, hvor jeg er udlært massør og opbyggede min ekspertise indenfor de forskellige behandlingsformer.

Massagecenteret i Rosengårdscentret driver jeg sammen med min datter, ( May ) og vi har haft massagecenter i Danmark siden 2005, hvor jeg drev det i København frem til 2011. Herefter tog jeg en sundhedsuddannelse fra 2011 til 2013, hvorefter jeg arbejdede i sundhedsfaget frem til 2018


-  Vi kan godt lide at have med mennesker at gøre, men jeg savnede at kunne være mere nærværende samt at have min selvstændighed, så derfor åbnede jeg massagecenteret op i Odense i Rosengårdscentret i 2018

Mange forskellige behandlinger
Thai Massage Bodyfullness Center tilbyder en bred pallette af behandlinger fra Wellness massage til fysiurgisk massage, hvor man virkelig får muskler og led strækket ud og løsnet infiltrationerne i overbelastede muskler i ryg eller led, eller hvis man har smerter, spændinger i skuldre og nakke.

Det sker via nogle særlige udstræknings og trykteknikker, som øger fleksibiliteten i muskler og led. Behandlingen kan reducere spændinger, hovedpine og forebygge stress i kroppen.

Kunder kan også invitere sin partner på en wellness oplevelse, hvor de sammen får en fælles stærk oplevelse med nærvær.

- Vi kan godt lide at arbejde med mennesker og gøre vores kunder tilfreds i behandlingen og nærværet.


Jeg vil samtidig gøre opmærksom på, at dette udelukkende er seriøs massage, og at der ikke udføres nogen former for "ekstra ydelser".