Hvad kan vi tilbyde?

Massage kan både benyttes til at afhjælpe problemer i bevægeapparatet, stress, hovedpine og for at få ren og skær nydelse og velvære. Men du behøver ikke nødvendigvis at vælge mellem de to ting. Vi tilbyder nemlig både fysiurgisk massage og wellness massage. Bliv forkælet fra top til tå med en afslappende massage oplevelse.

 Aromaterapi

Aromaterapi er brugen af æteriske olier, som er en koncentreret essens udvundet af blomster, rødder, blade, frø og frugt. Der findes rigtig mange æteriske olier, faktisk mere end 400 forskellige slags. Nogle af dem bruges i parfumer, mens andre bruges til alternativ behandling, hvor aromaterapi indgårMassage er en blid berøringsmassage som er helt uden smerter. Det er sådan de fleste mennesker fortrækker det i modsætning til de mere hårde massageformer med tryk og pres.

Massagen hjælper mod ømhed, og kroppen afstresses. Dette stimulerer blodcirkulationen, så kroppen hurtigere kan udrense affaldsstoffer. Det har stor betydning for, hvor hurtigt din krop restituerer, hvis du har været udsat for hård fysisk aktivitet eller, hvis du føler dig stresset. 


 • Aromaterapi / Dufte Massage
  60min. 600kr.               
  90min. 850kr.


Hotstone Massage

Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstresning, som absolut skal prøves.

Du bliver skiftevis masseret med opvarmede lavasten i blide bevægelser og med kyndige hænder som giver dine muskler en dybere massage.

Det får langsomt varmen til at brede sig fra top til tå, hvorved kroppen afslappes, og spændinger i musklerne løsner sig. Hot stone massage er en helt unik oplevelse, som alle bør unde sig selv, og selvom det måske lyder lidt alternativt at massere med varme lavasten, så er hot stone massage en både anerkendt og meget effektivt form for massage, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig her i klinikken. Alle kan have glæde af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og på at opleve de gavnlige effekter på din egen krop.


 • Hot Stone Massage             
  60min. 600kr.
  90min. 850kr.
                                                                                                                 

Book tid Online